Neix a Felanitx l’any 1965. Va iniciar els estudis de música als cinc anys amb Sor Catalina Rotger i poc després els de Clarinet amb Bartomeu Artigues; mes tard realitzà estudis al conservatori de Palma amb Pascual V. Martínez, obtenint el "1r Premi d'Honor" de final de carrera de grau mitjà. Obtingué el grau superior amb el catedràtic del conservatori superior del Liceu de Barcelona Rafel Grimalt obtenint el "1r Premi d'Honor".

Ha rebut classes d’Adolfo Garcés (clarinet Solista de la "Orquestra Simfònica de Madrid") i de José Vicente Herrera (clarinet solista de l'Orquestra Municipal de València").

Ha actuat com a solista a diverses "Setmanes de Música" de Felanitx, amb les Bandes de Música de Felanitx, Llucmajor, Paterna (València), Polinyà del Xúquer (València) i Banda Municipal de Palma.

El compositor Antoni Mateu li feu una obra per a flauta, clarinet i piano anomenada "Preludio i fuga"" dedicada expressament a ell.

Ha estat professor de diverses Escoles de Música: Santanyí, Montuïri, Vilafranca de Bonany, Capdepera, Petra i Felanitx.

Durant 14 anys ha estat Director de la Banda de Música de Petra, i ha estat Director de la Banda de Música de Felanitx de l’any 2000 al 2004.

També ha dirigit la Banda de Música de la Federació enregistrant un CD amb obres de compositors mallorquins.

És professor músic, per oposició, de la Banda Municipal de Música de Palma amb l’especialitat de Requint i actualment és director titular de la Banda de Música de Manacor.